Baggios bästa mål

Italien vs. Tjeckoslovakien (Italia 1990)

Det här är utan tvekan Roberto Baggios bästa mål under hans karriär och diskuterbart Italiens bästa mål inom världskuppen.

Han började inte i Italiens två första gruppmatcher, Roberto Baggio valdes istället att börja mot Tjeckoslovakien och han visade sin poäng till deras dåvarande lagledare Azeglio Vicini med hans underbara mål.

Italien vs. Spanien (USA 1994)

Trots att vi alltid kommer att komma ihåg Roberto Baggio som bäst när han missade straffen under finalen, vad som glöms bort alldeles för ofta är briljansen som han visade för Italien på deras väg fram till finalen. Det här målet som gjordes av Roberto Baggio i den andra rundan mot Spanien är ett väldigt bra mål, både individuellt och kollektivt. Ett av Baggios och Italiens nånsin bästa mål i världskuppen.

Italien vs. Bulgarien (USA 1994)

Det här är Roberto Baggios först mål mot Bulgarien i semifinalen under världskuppen 1994. Baggio fick bollen då Donadoni slängde in den, slog en annan försvarare innan han duktigt ringlade bollen in i botten hörnet. Det var ett mål som skapades ifrån ingenting.

Här är en youtubevideo med några klipp ifrån Baggios bästa mål nånsin:

http://www.youtube.com/watch?v=y-L5Vwr9YFg

Both comments and pings are currently closed.