Inspiration för en perfekt sports man cave

När du vill komma ifrån verkligheten, eller kanske din missnöjda fru därhemma, så är en ”man cave” det bästa sättet för dig att slappna av på. De är heliga platserna ger män den chans de behöver för att bekvämt varva ner och ladda batterierna. Det är den platsen i våra hem som endast är dedikerade för män, och den här platsen funkar som en påminnelse om friheten och passionen. Som avskilda rum inne i våra hem, ger även man caves möjligheten att beundra eventuella samlingar av skatter utan att någon stör.

 

Tänk biljardbord, filmer och annan media, whiskeyprovningar vid baren, och inredning som är utrustad för de allra bästa sportkvällarna. Det spelar ingen roll hur den perfekta man caven ser ut för dig, den här platsen är helt och hållet din egen. Och chansen finns att du har sett de där TV-programmen där de renoverar huset och inkluderar en man cave, och kunde inte låta bli att höra den negativa uppfattningen som finns kring inredningen som finns i man caves. Men, sanningen är att man caves inte behöver vara extremt maskulina rum. Vilken man som helst kan komma på kreativa man caves idéer och skapa en plats som går att leva på och är funktionell, modern och respektabel. Detta är en plats där du antingen ska spendera flera kvällar för dig själv, eller tillsammans med grabbarna, och då ska det ju självklart vara en viss standard. Finesser som golvvärme och sitt egna spabad (att köpa spabad är inga problem, kolla in denna länk http://villalivet.se/om-pool/goda-rad-for-spakopare/) är alltid uppskattat, särskilt efter en lång dag på jobbet eller en konferenshelg. Belysning är även en viktig faktor, chansen är stor att din man cave kommer att hamna i en mörk källare eller annan avskild plats i huset. Tänk igenom vilken känsla du vill att det ska vara inne i rummet, och vilken belysning som bäst kan förmedla denna. Led-lister uppe i hörn för att belysa särskilda föremål eller aspekter i rummet är en bra idé för att skapa rätt känsla.

 

För att bevisa att detta påstående är sant så har vi samlat några bilder på de bästa man caves som vi kan hitta, för att ge er egna idéer och inspiration. Här finns inspiration att hitta från rum som är placerade i källaren, garaget, till och med vinden. Det spelar ingen roll hur stort ditt hur är, de här idéerna kommer att hjälpa dig att sätta ihop och skapa ditt eget mästerverk!

 

1svartsoffa

 

Man cave som med rätt belysning har skapat en riktig stark och maskulin känsla. Trots de kalla tonerna och mycket svart, så känns det inte lika mörkt som det annars skulle ha gjort med fel belysning. Här fylls rummen av spotlights värdiga Baggio själv, så att även du kan känna dig som Il Divin Codino.

 

2ek

 

En man cave med passion för musik! Det är det här vi menar med att kunna sitta och beundra sina värdefulla samlingar utan att någon utomstående faktor stör.

 

3golf

Varför ta sig ända ut till golfbanan när man kan ha en golfbana inomhus hemma? Det går att kombinera sin man cave med alla sorters intressen!

4r2d2

 

Riktigt grym hemmabioanläggning! Med en sådan här utrustning sitter aldrig en filmkväll med ett par öl eller whiskey fel.

 

5vind

 

En vind som har fått ett nytt utseende genom att ha blivit förvandlad till en stilren man cave. Mycket mer effektivt utrymme, än att bara slänga in en massa gamla saker som bara samlar damm under åren.

Both comments and pings are currently closed.